МЗ Котор Варош подијелила уџбенике и школски прибор

Мјесна заједница Котор Варош подијелила је старе уџбенике од 3 до 9 разреда и школски прибор који је прикупљен у акцији „ШКОЛАРАЦ ШКОЛАРЦУ“. Покретањем ове акције, Мјесна заједница Котор Варош је доказала да Савјет МЗ Котор Варош предвођен предсједником Савјета Тепић Станком брине о својим суграђаним и да настоји да се приближи грађанимa и упозна њихове проблеме.

На подручју МЗ Котор Варош за дјецу из вишечланих и социјално угрожених породица данас је подјељено 13 комплета, а за остала 4 комплате (5, 6, 8 и 9 разред) позивамо родитеље којима су ове књиге потребен да се јаве на број телефона 065/207-326, Станко Тепић. .

„Током трајања акције прикупили смо комплете за 17 школараца, који обухватају најпотребније ствари за почетак нове школске године. Поједини школарци у комплету добили су књиге, свеске, пернице, бојице, фломастере, оловке, машинице, геометријски прибор, љепила и др.“ – изјавио је Станко Тепић, предсједник Савјета МЗ Котор Варош.

Тепић је нагласио да је задовољан акцијом, имајући у виду да тренутну ситуацију изазвану Корона вирусом и чињеницу да је иста препозната и иностранству.

„Захваљујем се свима који подржавају акције МЗ Котор Варош и који имају повјерење у нас, јер се ми свакодневно трудимо  да будемо на услузи нашим суграђанима. До сада је МЗ  Котор Варош организовала више акција које су се показале више него успјешне, а увјерени смо да ће тако бити и са овом акцијом која претендује да постане традиционална“- истакао је Тепић.

Он је уједно позивао све родитеље да знају да ће МЗ Котор Варош и сљедеће године организовати ову акцију, те их благовремено обавјестио шта ће моћи урадити са овогодишњим књигама.

Из људских и моралних разлога одлучили смо да необјављујемо фотографије особа којима су књиге и прибор додијељени, поручили су из МЗ Котор Варош.

На крају, истичемо да је МЗ Котор Варош као чланица пројекта „Јачање улоге мјесних заједница у Босни и Херцеговини“ у посљедњих двије године реализовала значајне пројекте (опремање просторија мјесне заједнице, спортско игралиште у Рипишту, дјечије игралиште у Рипишту, уређење купалишта Брана,  расвјета шеталиштем од Градског трга до Которског моста…).