На подручју општине Котор Варош почиње јесења систематска дератизација

Предузеће  „Еко-Бел“ Трн, у периоду од 15. до 22. новембра, проводи јесењу превентивну систематску дератизацију на подручју општине Котор Варош.

Субјекти, чије трошкове услуга дератизације сноси буџет Скупштине општине Котор Варош су, Матични уреди: Крушево Брдо, Шипраге, Грабовица, Ободник, Масловаре, Липље, Врбањци, Забрђе, Вагани, објекти Административне службе, стадион ФК „Младост“, корито ријеке Врбање на излазима градске канализације.

Систематска дератизација у: приватним и државним предузећима, канализационим мрежама, индивидуалним  домаћинствима и стамбеним  фондовима, приватним услужним, трговинским и угоститељским радњама, у депонијама смећа, изводиће се према усвојеном цјеновнику  Еко-Бела  од стране корисника услуга или раније потписаним Уговорима између истих и извођача радова.

Да би  акција дератизације била што успјешнија моле се грађани да омогуће стручним екипама извођење дератизације, да онемогуће приступ дјеци и домаћим животињама да дирају затровану масу и да се придржавају упутстава која ће им на терену дати стручне екипе.