На помолу спектакуларни повратак Нејмара у Барсу

Бразилац Нејмар покајао се због одласка из Барцелоне и већ пет пута је звао у клуб и тражио да га покушају вратити на Камп Ноу, пише шпански Ел Мундо.
Бразилац је 2017. године напустио Барселону и у најскупљем трансферу свих времена појачао је ПСГ, а трансфер је износио 222 милиона еура.

Према писању Ел Мунда, главну ријеч у новом трансферу Неyмара опет има његов отац који је разговарао директно с првим човјеком клуба Јосеом Маријом Бартомеуом, а наводно је поручио како је његов син разочаран и тужан због одласка.

Прве информације говоре да је Нејмар разочаран што ПСГ нема до краја развијен спортски пројекат, а уколико и ове сезоне не успију освојити Лигу првака, то би могло значити и одлазак Нејмара на крају сезоне.

Сада када су Нејмарове жеље потпуно јасне, чека се одлука Барцелоне. Чињеница је да је Бразилац шокирао све у клубу 2017. године када је одлучио отићи, а тада се све више писало о томе како Нејмар жели изаћи из Месијеве сјене. Али, двије године послије, опет би се могао вратити у Барселону и заиграти у бившем клубу.