Начелник Сакан организовао новогодишњи пријем за привреднике

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан истакао је да је ова локална заједница једна од ријетких у БиХ која има суфицит у извозу захваљујући бројним привредним субјектима.

Сакан је на синоћњем новогодишњем пријему посебно захвалио привредницима који су у овој години остварили запажене резултате и допринијели да се у Котор Варошу смањи број незапослених.

,,Сваки наш корак је усмјерен ка томе да створимо амбијент у којем ће сваки грађанин моћи да оствари своја права и живи пристојно. Котор Варош желимо направити сигурним мјестом задовољних и успјешних људи„, поручио је Сакан на пријему у Свечаном салону „Софија“.

Упркос тешким временима, рекао је Сакан, которварошки привредници успијевају да позитивно послују.

,,Наш циљ, да квалитет живота грађана општине Котор Варош, и поред свих тешкоћа, одржимо на задовољавајућем нивоу, је у великој мјери остварен. Стање у Котор Варошу је позитивно и има тенденцију да настави са развојем, али то можемо само уз вашу подршку, вас који разумијете како функционише локална заједница“, нагласио је Сакан.

Сакан је рекао да то што општина има БФЦ сертификат говори потенцијалним инвеститорима да је ријеч о локалној заједници, која је оријентисана ка потребама и захтјевима привредника.

Према његовим ријечима, ова локална заједница има развијено предузетничко средиште са великим бројем пословних субјеката у различитим областима пословања, од којих су неки лидери на тржишту.

Начелник општине Котор Варош гостима је пожелио добро здравље, срећу и успјешно пословање у години која долази.