НАЧЕЛНИК ЗДЕНКО САКАН УРУЧИО НОВЧАНУ ПОМОЋ ПОРОДИЦИ ЋОСИЋ

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан посјетио је породицу Ћосић, обољеле пензионере Душана и Марију, који живе у Подосоју у мјесној заједници Забрђе, и лично им уручио значајна новчана средства за неопходне лијекове.

Сакан је рекао да ова скромна помоћ неће ријешити проблеме ове породице, али да жели да осјете да општина брине о својим грађанима. 

„Циљ додјеле једнократне новчане помоћи представља континуирану бригу о лицима треће животне доби која су у стању социјалне потребе, како би се отклониле посљедице социјалне искључености. Пензонери Душан и Марија болују од тешке болести и неопходна им је стална куповина лијекова“, истакао је Сакан.

Душан Ћосић се захвалио начелнику Сакану на помоћи, која ће њему и супрузи добро доћи, али и због његове бриге за социјално угрожене породице.

„У вријеме пандемије вируса корона захвални смо начелнику Сакану који је показао адекватну бригу и помогао нам да лакше пребродимо ова тешка времена, а уједно је подигао свијест о проблемима и изазовима старења у данашњем друштву“, поручио је Ћосић.