Награђени ликовни и литерарни радови

Дјечија манифестација „Прољеће у мом граду“ на којој су награђени најбољи ликовни и литерарни радови ученика основне школе одржана је вечерас у оквиру априлских свечаности поводом Дана општине Котор Варош.

Признања и награде за најуспјешније ликовне радове добили су Нађа Васић, Анис Прља и Вељко Бубић у категорији од првог до петог разреда, док су у категорији од шестог до деветог разреда награђени Марија Тодоровић, Милица Јовичић и Лука Томић.

У категорији литерарних радова награђени су од првог до петог разреда Лена Вученовић, Софија Рашевић и Амна Летић, док су код старијих разреда најкреативнији били Анђела Крагић, Ајла Летић и Ана Илић.

Награде и признања најуспјешнијим ученицима уручио је начелник општине Котор Варош Зденко Сакан.

У забавном дијелу програма наступила су дјеца из продуженог боравка и предшколске групе вртића „Лариса Шугић“, ансамбл „Жубор“ и фолклорни ансамбл „Котор Варош“, те међу најмлађима популарни Трапавко.

Манифестацију „Прољеће у мом граду“, која је одржана у кино-сали, организовали су Јавна установа Центар за културу, спорт и информисање и Основна школа „Свети Сава“, а покровитељ је била општина Котор Варош.