Најмлађи становници села Масловаре одушевљени представом „Тајна великог носа“

Најмлађи становници села Масловаре, са одушевљењем су јуче испратили представу „Тајна великог носа“. Захвални су покрету Позитивне снаге Српске што су у склопу пројекта „Селу у походе“ познате глумце довели у њихову школу.
„Ово је једно умјетничко дјело које су нам они овдје приказали. Ми нисмо баш у прилици да у нашем мјесту видимо пуно оваквих наступа и умјетности.“

„Представа је била изузетно лијепа. Могу похвалити како су глумци изванредно глумили и како је њихов шарм нас одушевио.“

„Сви смо се смијали, уживали смо. То нам је добро дошло пошто смо ми овдје мало мјесто и захвални смо глумцима што су нам приредили овако добру представу“, кажу одушевљени малишани Масловара.

„Нико нам се не обрадује тако од срца, као што то чине најмлађи“, каже Ненад Окановић Оки. Познати глумац поручује да му је драго што учествује у овом пројекту.

„Осјећамо се феноменално зато што радимо дивну ствар. Хвала свим људима који су нам помогли да се ово дешава, кабинету предсједника Републике, који је подржао ову нашу акцију. Ми настављамо наредних мјесеци, надам се да ћемо обићи сва села у РС јер је ово дивна ствар“, каже Окановић.

Овом кампањом Позитивне снаге Српске желе да обнове културни живот у селима али и на едукативан начин пруже разоноду малишанима.

„Циљ ових манифестација јесте да обновимо културу по селима, поготово међу младима. Да млади остану овдје на селу, да нађу своју перспективу и свој живот“, каже Борис Корићанац из Позитивних снага Српске.

Глумци су овом представом усрећили дјечицу у чак 12 села. Ту се њихов караван не зауставља. Посјета ће бити још и поручују да се свакој новој изузетно радују.