Наоружани јастребови режима пријете Драгичевићу и групи “Правда за Давида“

 

Један од јастребова режима који ових дана пријете Давору Драгичевићу и члановима групе „Правда за Давида“ је и извјесни Аљоша Никшић Цвеле из Бањалуке, који се на свом Фејсбук профилу похвалио и ручним ракетним бацачем „Зоља“ у личном власништву!

Како то и приличи кукавицама, Аљоша Никшић је вођи групе „Правда за Давида“ Давору Драгичевићу пријетио на Фејсбуку:

– Ти Даворе Драгичевићу,човјече који не жалиш своје дијете као прави православац, теби се кунем да нећеш бити ту тог фамозног 14. новембра. Могу само да вам поручим,вама издајицама српског рода, да у врло скоро вријеме долазимо на Трг ми, ми најзаслужнији за Републику Српску. И ти си Даворе заслужан, али си се исто тако и посрао по РС и по свима нама. Људима су гинули и по троје дјеце, али никад нису псовали Р. Српску и Православну цркву. Полако успостављам везу са свим патриотама да дођу на Трг Крајине на одређен датум, а са тим долазе и наша дјеца, мајке, сестре, тетке, стрине, стричеви, ујаци и да не набрајам даље. Појешћемо неправду. – навео је Никшић у својој објави на ФБ од 14. октобра, коју је између осталих, лајковао и СНСД-ов Срђан Мазалица.

Никшић, очито, има и политичке амбиције које никако да оствари, али зато га у СНСД користе за прљаве послове. Колико је наиван у свом „жртвовању“ за СНСД, сам је признао у једној од објава:

– Кад сам својевремено питао предсједника Додика: „Зашто ми стално не дозвољавате да се кандидујем за посланика? Народ ме воли,покупио бих доста гласова за странку“, Додик ми је одговорио: „Зато што би ти у предизборној шутњи на г***** проговорио“.

У својој галерији фотографија Никшић се похвалио и заједничким фоткама са предсједником РС и СНСД Милорадом Додиком, премијерком Жељком Цвијановић, градоначелником Бањалуке Игором Радојичићем, Срђаном Мазалицом и другим функционерима СНСД-а.

Занимљиво је да је Никшић пријетио на друштвеним мрежама и најавио долазак на Трг Крајине истовремено када и „Источна алтернатива“, која је најавила контрапротесте, а најаву пренијела и Новинска агенција СРНА.

Како су му биле мало само „вербалне“ пријетње, на свом профилу је поновио и фотографију објављену прије двије године, на којој с балкона „нишани“ ни мање ни више – ручним ракетним бацачем „Зоља“.

– Ово је наша зоља, није СДС издајничка, навео је Никшић на ФБ.

Било би корисно и по закону обавезно да се МУП РС позабави овим пријетњама и да провјери да ли је та „Зоља“ још увијек неискоришћена, или је можда у међувремену испаљена у Бањалуци!