НАСТАВАК ДОБРЕ САРАДЊЕ БОРАЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ КОТОР ВАРОШ СА ЛОКАЛНОМ УПРАВОМ

Послије резимирања резултата рада за прошлу годину, општинска Борачка организација Котор Варош је и ове 2020. године кренула пуним капацитетом заједно са Општинском локалном управом у нове акције пружања помоћи угроженој борачкој популацији.
Из которварошке Борачке организације кажу да су углавном задовољни спроведеним активностима у протеклом периоду те да ће се потрудити и уложити све напоре и што је више могуће учинити за своје борце.

Захваљујући доброј сарадњи Борачке организације са општинским властима заједничким снагама помажу борце који су у тешком положају кроз подјелу једнократних новчаних помоћи.

Према ријечима предсједника Борачке организације Миладина Савановића, имајући у виду чињеницу да је ово непрекидан процес и да свакодневно пристижу нови захтјеви за рјешавање , постоји још много угрожених бораца са подручја ове локалне заједнице којима је помоћ потребна, те породица погинулих бораца који су своје животе дали за стварање Републике Српске.

Овога пута једнократна новчана помоћ одобрена је борцима прве категорије: Павловић Павлу, Дубочанин Ранку, Савић Млађи, Милић Душану, Момић Славку и Божичковић Петку.

,,И у наредном периоду настављамо добру сарадњу Борачке организације са општинским властима на челу са начелником општине Котор Варош Зденком Саканом, те се и даље трудимо да све примједбе и сугестије борачке популације буду уважене, а све са циљем да се побољша положај оних који су стварали Српску“, изјавио је Савановић.