Нове медаље за џудисте Котор Вароша

На овогодишњњм првенству Републике Српске за сениоре и полетерце у мушкој и женској конкуренцији, учествовало је укупно 26 клубова из Републике Српске са 201 такмичарем и такмичарком и то: 105 сениора од чега 62 сениора и 43 сениорке, те 96 полетараца и полетарки.

Испред клуба из Котор Вароша наступило је укупно четворо такмичара: један сениор, једна сениорка, једна полетерка и један полетарац.

Которварошани су освојили 3 сребрене медаље. Сара Марић у категорији сениорки, Борислав Богданић у категорији сениора и Ивона Вишњић у категорији полетарки.

На такмичењу се истакао и полетарац Ведран Тркуља који је прошао прво коло, те је у другом био поражен. У репасажној борби је такође изгубио али је показао борбеност и одређен квалитет и обећава резултате у будућности. С обзиром да је од наших четворо џудиста, чак троје остварило успјех и освојило медаље са оствареним резултатом сам задовољан. – истакао је тренер Сејдо Татар

Освајачи медаља стекли су услов за наступ на првенству Босне и Херцеговине који ће се одржати слиједеће суботе 20.3.2021. године у Лукавцу, ако се због пандемије вируса не промјени термин.