Нови визуелни идентитет компаније „Blicnet“

Телеком компанија Blicnet усвојила је нови модерни визуелни идентитет са којим ће даље комуницирати на тржишту. Уз већ свима добро познато име, на свим средствима са којима компанија Blicnet комуницира са корисницима и другим јавностима појавиће се нови графички приказ логотипа.

Нови редизајнирани лого компаније Blicnet састоји се из два дијела: типографског дијела исписа назива “Blicnet” и графичког дијела који се састоји од низа тачака које чине јединствену цјелину. У симболичном смислу низ тачака који је представљен динамичним полукружним покретом представља комуникациону мрежу података и корисника.

Нови визуелни идентитет – лого, боје, типографију – Blicnet ће користити кроз различите видове представљања бренда у свакодневној комуникацији. Од wеб презентације, уједначеног изгледа продајних мјеста, рекламних материјала, возног парка па до свих других метода које служе за представљање компаније.

Новости у вези новог визуелног и корпоративног идентитета прате и одличне новости у вези Blicnet услуга.

Наиме, програмска шема услуге дигиталне телевизије проширена је са врхунским садржајима два нова филмска канала Суперстар и Стар ТВ, а ускоро ће бити уврштени и Здравље ТВ, Балкан ТВ, РАС ТВ и Мелос ТВ канали.

У Blicnetu корисници кабловског интернета уживају у до 50 одсто повећаним интернет брзинама на период од три мјесеца без додатне накнаде.

Акцијска понуда за Blicnet пакете са 50 одсто попуста на мјесечну претплату прва три мјесеца за одабрани пакет услуга на располагању је новим и постојећим корисницима.

Нови визуелни идентитет и садржајнији пакети услуга са одличним понудама пружиће снажну и јасну идентификацију са савременим начином пословања Blicneta и створити још јачи и препознатљивији бренд.