Новогодишња честитка начелника општине Зденка Сакана

КОТОР ВАРОШ, 31. ДЕЦЕМБРА – Поштовани суграђани, завршила се још једна календарска година за коју можемо рећи да је била оптерећна бројним изазовима, посебно у економској сфери, али и добрим дијелом успјешна за нашу локалну заједницу и њене становнике.

Више је разлога да будемо задовољни, а ми у локалној самоуправи имамо обавезу више да истрајемо у намјерама да достигнемо постављене циљеве и задатаке.

Наш циљ, да, квалитет живота грађана општине Котор Варош, и поред свих тешкоћа, одржимо на задовољавајућем нивоу, је у великој мјери остварен.

У години за нама, наставили смо да изграђујемо и уљепшавамо наш град, подижемо ниво комуналних услуга, реализујемо значајан број планираних инвестиција, подједнако важних за све грађане.

Посебно тежиште свих наших активности морамо ставити на област обезбјеђивања нових развојних инвестиција и запошљавања.

Честитајући Вам Нову 2019. годину, уз жељу да буде боља и успјешнија од претходне, вјерујемо да ћемо сви имати више стваралачке иницијативе, више стрпљења, храбрости и воље за већу друштвену одговорност и да ћемо само у партнерству и заједничким снагама истрајати на оном што смо започели.

Волимо и градимо и даље наш Котор Варош и дио себе уградимо у његову будућност, како би и даље био пожељно мјесто за живот, град какав заслужују његови становници.

Срећна Нова 2019. година!