Новогодишњи пријем код начелника општине

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан уприличио је данас новогодишњи пријем за представнике вјерских заједница, Удружења и невладиних организација, борачке организације, Удружења пензионера и логораша и образовних установа.

Сакан се захвалио свима на изузетно коректној сарадњи у овој години и пожелио пуно успјеха у 2018. години.

„Сви заједно морамо да улажемо максимум напора и у наредној години да наставимо са развојем локалне заједнице на свим пољима“, истакао је Сакан.

Представници културно-умјетничких друштава из мјесних заједница Масловаре и Грабовица су изразили очекивања да ће општина помоћи у настојању да се обезбиједе адекватне просторије за вјежбе и пробе у Масловарама, као и да се омогући рад са кореографом у Грабовици.

Из Центра за породицу „Кућа радости“ су подсјетили начелника Сакана да логопед трентно ради са 40-так дјеце са потешкоћама у развоју и да је неопходно његово ангажовање и у наредној години, што изискује одређена финансијска средства.

Начелник Сакан је обећао помоћ при запошљавању родитеља са четверо и више дјеце, што је један од проблема у раду Удружења са четверо и више дјеце „Матица“.

Представници вјерских заједница су се захвалили начелнику Сакану на пријему и пожељели њему и његовима сарадницима срећне божићне и новогодишње празнике.