Новогодишњи пријем за которварошке привреднике

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан уприличио је синоћ новогодишњи пријем за предузетнике и директоре јавних установа и предузећа.

Сакан је посебно захвалио которварошким привредницима који су у овој години остварили запажене резултате и допринијели да се смањи број незапослених.

„Само заједничким радом промовишемо нашу општину и стварамо атмосферу напретка, континуираног рада и жеље да успијемо, да будемо бољи. Привредни амбијент у Котор Варошу никада није био бољи и има тенденцију да настави са развојем, али то можемо само уз вашу подршку, вас који разумијете како функционише локална заједница“, нагласио је Сакан.

Сакан је указао да је и ове године настављен тренд запољшавања и да је све мање људи који траже посао на Бироу за запошљавање.

„Сваки наш корак је усмјерен ка томе да створимо стање у којем ће сваки грађанин моћи да оствари своја права и живи пристојним животом. Котор Варош желимо направити сигурним мјестом задовољних и успјешних људи“, поручио је Сакан и додао да је свака критика добродошла и радо прихваћена, што је био случај од првога тренутка када је изабран за начелника општине.

Сакан је пожелио свим привредницима много успјеха у раду, сваку личну и породичну срећу у Новој години.