Обиљежена крсна слава општине Котор Варош

Општинска управа Kотор Вароша успјела је да обезбиједи повољан амбијент за домаће и стране инвеститоре уз константно повећање броја запослених у привреди, изјавио је данас начелник ове општине Далибор Вучановић на свечаности поводом крсне славе општине – Светог апостола и јеванђелисте Луке.

Вучановић је истакао да је у Kотор Варошу у току реализација једног од најзначајнијих пројеката који ће бити реализован до краја ове године, а то је „Санација и реконструкција градске водоводне мреже и проширење канализационе мреже“, чија је вриједност четирири милиона KМ.

Главни циљ пројекта је побољшање и унапређење система водоснабдијевања и одвода отпадних вода, те смањење губитака воде у системима„, закључио је Вучановић.

Вучановић се захвалио свим сарадницима на сарадњи у протеклих пет година и пожелио новоизабраном начелнику општине Kотор Варош Зденку Сакану да настави са развојем ове локалне заједнице и стварању још бољих услова за живот грађана. Поред радника административне службе, локалних привредника, званица из јавног, политичког и културног живота ове општине, обиљежавању крсне славе присуствује и делегација братске општине Параћин.