Одбојкашице се из Приједора вратиле са бронзаним медаљама

У суботњем полуфиналном дуелу 4. Међународног одбојкашког турнира „Ми волимо одбојку“ који је организовао ОК „Приједор“ у приједорској спортској дворани „Младост“, одбојкашице Котор Вароша су поражене од екипе Бјеловара резултатом 2:0, и на тај начин заузеле треће мјесто на овом престижном одбојкашком такмичењу, на ком је учешће узело 10 екипа. У редовима наших одбојкашица су се посебно истакле двије дјевојке које играју на позицији примача, Јована Стакић и Дајана Каламанда.

Могу да будем веома задовољан игром и залагањем својих одбојкашица, као и освајењем трећег мјеста на овом веома јаком турниру, имајући у виду чињеницу да смо у Приједор допутовали без пет стандардних играчица“, рекао је Драган Зељковић, тренер ОК „Котор Варош“.

Турнир је освојила домаћа екипа Приједора, која је у финалном мечу била боља од екипе Бјеловара. Већ 5. јуна наше одбојкашице одлазе у Травник гдје ће учествовати на 6. Међународном турниру „Виктори куп 2016“. На прошлогодишњем издању овог турнира, пионирке ОК „Котор Варош су заузеле прво мјесто. В.Ђ.

ok kv prijedor 1ok kv prijedor  2ok kv prijedor 3