Одличан наступ которварошких стонотенисера

Стонотенисери Котор Вароша били су веома активни протеклог викенда узевши учешће у неколико такмичења. Запажен наступ имали су наши сениори који су показали одличне игре на другом такмичарском турнусу у оквиру Прве лиге РС који је одржан у Бијељини у организацији СТК „Радник“. Екипа у саставу Младен Николић, Оливер Ђурић и Стефан Марковић оставрила је скор од два тријумфа и једног пораза. Побијеђене су екипе ОСТК „Спин“ Бања Лука и СТК „Славуј“ Брчко са 4:1 и 3:2, а пораз је доживљен од екипе СТК „Борац“ резултатом 2:3.

Kапитен Николић одлично је предводио екипу и био њен прави вођа, поред њега такође фантастичну игру пружили су Марковић и Ђурић. Оно што бих истакао као највећи добитак за клуб то је наш млади играч Оливер Ђурић који са 14 година већ наступа за сениорску екипу и показује да за будућност не треба да се плашимо“, истакао је Драган Жарић, предсједник СТК „Котор Варош“.

Млађи кадети у саставу Данијел Микановић, Давид  Пејаковић и Лука Поповић наступили су екипном кадетском Првенству РС (2004/05 годиште), које је одржано у Приједору у организацији СТК „Приједор“. Скором од два пораза и једне побједе наши млађи кадети и поред добре игре нису успјели одбранити прошлосезонску вицешампионску титулу. Побиједили су СТК „Приједор“ са 3:0, док су порази забиљежени у дуелима са СТК „Борац“ 2:3 и СТК „Перућица“ 1:3.

У наредном периоду которварошке стонотенисере очекује такмичење на екипном јуниорском првенству, као и наступи на неколико отворених турнира.

st