Одржан разговор грађана МЗ Котор Варош и представинка власти

У просторијама Мјесне заједнице Котор Варош вечерас је одржан „Разговор са грађанима“ .

На питања грађана, а на позив Мјесне заједнице Котор Варош одговарали су:

  • Г-дин Зденко Сакан, начелник oпштине ,
  • Г-дин Младен Тривуновић, замјеник начелника општине и
  • Г-дин Недељко Гламочак, народни посланик.

Начелник општине Котор Варош, Зденко Сакан, кроз питања грађана упознао је грађане о проблемима на подручју општине и начин њиховог рјешавања.

„Општина Котор Варош стабилно функционише, те свакодневно контактира са грађнима, с циљем рјешавања њиховим проблемима. Дио планирани циљева успјели смо остварити у протеклом периоду, док ћемо дио настојати да ријешимо кроз наредне активности“ изјавио је Сакан.

Замјеник наченика општине Котор Варош, Младен Тривуновић, је истакао да општина преко надлежних служби има увид у све проблеме.

„Разговор са грађанима, између састанака, свакодневица је представника општине Котор Варош, који сваки слободан тренутак користе да саслушају и разгораварају са суграђанима, у кабинету или на терену. Грађани знају да нам се увијек могу обратити,  те да ћемо их саслушати и помоћи, колико је то у нашој моћи, да се проблеми ријеше,“ изјавио је Младен Тривуновић.

Посланик у Народној скупштини Републике Српске Недељко Гламочак, одговарајући на питања грађана истакао је грађани општине Котор Варош могу рачунати на своје представнике на ентитетском нивоу.

„Као изабрани представник у орган на нивоу ентитета, свакодневно настојим да одговорим на захтјеве грађана општине Котор Варош и да исте прослиједим надлежним за њихово рјешавање“, изјавио је Гламочак.

У Мјесној заједници Котор Варош истичу да су задовољни што су се грађани одазвали позиву и изнијели своје проблеме.

„Драго нам је што су грађани препознали овакав вид комуникације и начин изношења проблема, чиме се јача повјерење између власти и грађана, а уједно повећава транспарентност рада локалне управе“, изјавио је Станко Тепић, предсједник Савјета Мјесне заједнице Котор Варош.

Присути грађани су изразили велико задовољство организовањем овог разговора, те да су задовољни датим одговорима.

„Разговор са грађанима“ постаће редован вид комуникације између грађана МЗ Котор Варош и представника власти, а циљ је да се исти одржава најмање једном годишње, истичу у Мјенсој заједници Котор Варош.