Одржана манифестација „Добро нам дошла, драга јесени“

У склопу реализовања редовног васпитно-образовног рада у дјечијем вртићу је данас одржана традиционална манифестација „Добро нам дошла, драга јесени“. Малишани из свих вртићких група заједно са својим васпитачицама од почетка мјесеца октобра вриједно припремају овај догађај у који су се ове године укључили и родитељи који су помогли својој дјеци да заблистају у јесењим бојама.

Долазак „тета-Јесени“ пропраћен је пригодним пјесмама, покретним играма и рецитацијама. Јесен је обојила лишће на оближњим гранама, обојила небо јесењим тоновима, донијела вјетар и кишу, али оно чему су се малишани највише обрадовали јесте богата јесења трпеза којом су се сви учесници заједно погостили у дворишту вртића. Искористивши диван јесењи дан, „тета-Јесен“ се са малишанима упутила у шетњу градом, подсјећајући наше суграђане на љепоту и важност дјетињства, развесељавајући пролазнике и гостећи их плодовима из своје јесење корпе.

„У вртићу се свакодневно ради један веома озбиљан посао – васпитање и образовање наших најмлађих становника. Данашња манифестација је само дио активности које проводимо у мјесецу октобру. Почели смо са „Недјељом дјетета“, реализовали смо хуманитарну акцију „Човјек само срцем добро види“, а ова јесења манифестација је само круна нашег овомјесечног успјешног рада.“ – изјавила је Санела Микић, директорица ЈУ Дјечији вртић „Лариса Шугић“.