Одржана Новогодишња журка за најмлађе Которварошане

У организацији которварошког „Центра за културу, спорт и информисање“ Котор Варош и уз подршку бањалучке “Витаминке“ на игралишту код Радничког универзитета одржана je “Велика Новогодишња журка” са Дједа Мразом и аниматорима Сњешком Бијелићем и Патролним шапама.

Иако није било пуно  снијега, атмосфера је била весела, а да тако буде побринули су се секцијe Основне школе „Свети Сава“ Котор Варош и Дјечијег вртића „Лариса Шугић“.

На данашњој манифестацији објављени су и резултати конкурса на тему „Писмо Дједа Мразу“.

Најљепше писмо Дједа Мразу  у појединачној конкуренцији написала је Леона Бунић.Друго мјесто припало је Ивани Филиповић, а треће Андреју Гламочаку.

Када су у питању писма која су дјеца радила у групама прво мјесто припало је вртићкој групи – продужени боравак.

У великој конкуренцији малих креативаца друго мјесто припало је ученицима IV1 Основне школе „Петар Петровић Његош“ Масловаре, њих 27 послало је предивне честитке и писма Дједа Мразу.

Треће мјесто припало је браћи и сестрама Пеленгић, који нису имали много жеља али су објаснили Дједа Мразу како је лијепо живјети у великим породицама.

Дједа Мраз ни ове године није  откривао другима шта су му малишани у повјерењу тражили за Нову годину, али неке жеље, гласније изговорене, ипак су дошле и до нас.
Малишани из Дјечијег вртића су пожељели да добију бомбоне, играчке, аутиће и лутке, док су основци “првачићи” истакли да је најбитиније да их послужи срећа и здравље, а затим одличан успјех у школи, јер ће тиме, како кажу, обрадовати своје родитеље.

Дједа Мраз заједно са аниматорима уз јелку и дјечије пјесмице, обрадовао  је   најмлађе Которварошане новогодишњим пакетићима и заједничким фотографисањем.