ОДРЖАНА XXVI СЈЕДНИЦА ОДБОРА Црвени крст Котор Варош

У згради Црвеног крста, одржана је  XXVI сједница Општинског одбора Црвеног крста Котор Варош. Сједницу је водио и истом предсједавао г. Војислав Главаш, предсједник Црвеног крста Котор Варош. Након усвајања дневног реда и записника са претходне сједнице, секретар Брборовић је поднио извјештај о реализованим активностима Организације у посљедњем тромјесечју.

Рекао је да смо почетком јула организовали љетну акцију ДДК и прикупили 141дозу крви, почетком августа организовали Камп ВТЕ Црвеног крста у Товладићу у оквиру програма припрема Организације за одговор у кризним ситуацијама, током августа реализовали пројекат вриједан 8000 КМ који се односио на набавку и доставу за 20 породица са четворо и више дјеце неопходних кућанских апарата. (Пројекат је финансиран од стране World Vision БиХ и Општине Котор Варош), обиљежили Недјељу ТБЦ (14-21 септембар) итд.
Чланови одбора су изразили задовољство постигнутим резулатима и укупним радом Црвеног крста Котор Варош у претходном периоду. У другом дијелу сједнице г. Месуд Имамовић, предсједник комисије за развој, кадровска питања и признања је поднио извјештај Комисије о спроведеним изборним активностима у ООЦК Котор Варош за нови сазив 2018 – 2020. као и приједлог чланова Одбора, комисија те предсједника, потпредсједника, секретара и члана у Скупштини ЦКРС.

Након краће дискусије, усвојени су приједлози Комисије за развој, кадровска питања и признања Црвеног крста Котор Варош за састав руководећих органа и облика организовања которварошког Црвеног крста који ће Организацију водити у период 2018 – 2020. На крају, договорено је да ће се Изборна сједнице Скупштине Црвеног крста Котор Варош одржати 12.10. 2018. године.