Отворен „Бањалучки велесајам“: Међу излагачима и которварошки ловци

„Бањалучки велесајам“ отворио је данас врата за више од 200 излагача који ће се посјетиоцима представити на 130 штандова у оквиру „Јесењег сајма 2017“.

Директор „Бањалучког велесајма“ Драгољуб Бојанић је рекао да су и у овогодишњем, 21. сајму обједињене три међународне манифестације и то Сајам лова, риболова, екологије и спорта ЛОРИМЕС, Сајам пољопривреде и прехрамбене индустрије АГРОС и Сајам туризма и угоститељства.

Међу излагачима су и Ловачка удружења са подручја которварошке општине („Узломац“, „Јеловка“ и „Борчићи“), која су изложила бројне трофеје.

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан је обишао штанд которварошких „ловаца“, као и штанд Туристичке организације, и том приликом изразио задовољство што су узели учешће на овом престижном сајму.

„Ловачки савез РС се представио у пуном капацитету, а радује и присутво наших ловачких удружења, која су изложила трофеје дивљачи из својих ловишта“, рекао је Сакан и похвалио напоре руководства Туристичке организације, која се први пут представила на сајму са рекламним материјалом.

Јесењи сајам ће бити отворен до 19. новембра, а посјетиоци ће имати прилику да обилазе штандове од 10.00 до 19.00 часова.