Почела изградња тротоара у Ободнику

Увођењем у посао фирме „Планум“ из Теслића отпочели су радови на изградњи тротоара од кафе бара „Ти амо“ према школи и домаћинствима која се налазе на овој дионици пута. Овај пројекат финансира се из средстава општине Котор Варош и кроз пројекат који проводи УНДП под називом „Јачање улоге мјесних заједница“ а уз помоћ Влада Швицарске и Шведске.

„Након бројних препрека које смо имали у прибављају дозвола за градњу, почели смо са изградњом тротоара. Када се заврше биће унапријеђена безбједност дјеце у сабораћају, посебно оне која похађају основну школу“ – изјавила је за наш портал Снежана Мирковић, предсједник Савјета МЗ Ободник и секретар СО Котор Варош и додала да је у процедури одабир извођача за изградњу трибина на игралишту и уређење игралишта и да се на овом неће стати већ да ће вечерас заједно са мјештанима одабрати приоритете који ће се финансирати у наредном периоду.

Форум грађана МЗ Ободник заказан је за вечерас 14. април 2018. године са почетком у 18:00 часова у просторијама Мјесне заједнице Ободник.