„Појачан“ одборнички клуб ПДП-а у локалном парламенту

Ексклузивно : Миодраг Петровић предсједник ОО ПДП-а

„Појачан“ одборнички клуб ПДП-а у локалном парламенту

КОТОР ВАРОШ, 4. ФЕБРУАРА – Досадашњи одборник Слободног демократског српског клуба Владан Ђекановић „појачао“ је најбројнији одборнички клуб у локалном парламенту, тако да ће од наредног скупштинског засједања Партија демократског прогреса имати 8 одборника.
Поред њега приступницу за ПДП потписао је и Горан Малијевић, досадашњи предсједник МО Масловаре Изворног СДС-а.
Према ријечима Миодрага Петровића, предсједника ОО ПДП-а Котор Варош, локално руководство ове партије је наставило да јача своје снаге уочи предстојећих локалних избора. Почетком ове године почасни предсједник ПДП-а Младен Иванић и предсједник Бранислав Бореновић подијелили су у Котор Варошу 25 приступница новим члановима.
„Владан Ђекановић је у два мандата био одборник у локалном парламенту и сигурно је да смо направили прави потез његовим ангажовањем, док је Малијевић био покретачка снага претходне странке у МЗ Масловаре. Ријеч је о младим кадровима и истакнутим спортским радницима“, истакао је Миодраг Петровић, предсједник ОО ПДП-а Котор Варош.
Доласком Петровића на чело которварошког ПДП-а ова партија је знатно ојачала своје редове, тренутно имају 8 одборника у локалном парламенту, али, како кажу, неће се на томе зауставити.
„Ми смо и даље опредијељени за развој Котор Вароша, као стабилне и просперитетне локалне заједнице. Остајемо на том курсу и у наредном периоду, а долазак нових кадрова је само показатељ да смо на правом путу“, закључио је Петровић.

У овој странци сматрају да ће преласком Ђекановића и Малијевића знатан број „њихових“ гласача дати подршку ПДП-у на октобарским локалним изборима и да ће Савез за промјене имати свог кандидата за начелника.