Позив младим особама са завршеним факултетом за пријаву на стручну праксу

УГ “Нешто Више“ позива незапослене младе особе са завршеним факултетом који својим звањем могу допринијети остваривању права особа са инвалидитетом , кроз рад унутар организација или удружења које имају за циљ побољшање положаја особа са инвалидитетом са подручја цијеле Босне и Херцеговине да се пријаве за стицање двомјесечног радног искуства.

Циљ ове активности је омогућити незапосленим младим особама (испод 30 година старости) са завршеним факултетом стицање двомјесечног радног искуства. Све пријављене особе које буду изабране, укупно њих 20 имаће прилику, да у периоду од осам седмица стекну радно искуство, радећи у удружењима/организацијама која се баве побољшањем положаја особа са инвалидитетом, у складу са њиховом дипломом.

Позив је намијењен незапосленим младим особама (испод 30 година старости) са завршеним факултетом различитих студијских усмјерења.

Заинтересоване особе требају послати попуњен образац најкасније до 28.02.2020. године до 16 часова. Kоначни избор одабраних кандидата извршит ће се најкасније до 13.03.2020 године, и само одабрани кандидати ће бити контактирани.

Наведена активност реализује се у оквиру пројекта “Заједнице различитих, али равноправних грађана“ којег финансира Европска унија, а реализује Организација УДАС у партнерству са УГ “Нешто више“ и Хелсиншким парламентом грађана Бања Лука.

Kомплетан текст Позива као и пријавни образац можете преузети у наставку:

http://www.udas.rs.ba/latin/blog/poziv-mladim-osobama-sa-zavrsenim-fakultetom-za-prijavu-na-strucnu-praksu/Poziv_mladi_strucnjaci.docx

http://www.udas.rs.ba/latin/blog/poziv-mladim-osobama-sa-zavrsenim-fakultetom-za-prijavu-na-strucnu-praksu/Prijavni_obrazac_mladi_strucnjaci.docx