Познати полуфиналисти которварошког турнира

Игралиште Радничког универзитета је било премало да прими све љубитеље малог фудбала током четвртфиналне вечери, која је понудила прегршт узбуђења, врхунских потеза и свега оног што ову игру чини посебном.
У првом сусрету о побједнику су одлучивали седмерци. СОЗ и Милеж градња су у регуларном дијелу одиграли неријешено 1:1, али су у извођењу седмераца бољи били Бањалучани и славили са 3:2. И прошле године су „Милежовци“ испали у четвртфиналу, али нема сумње да ће из овог пораза извући поуке и наредне године бити мотивисани и психички стабилнији да оду до краја.
Момци из Kнежева, иначе љубимци которварошке публике, су наишли на жесток отпор екипе Kафе бар Дионис. Један гол је био довољан за пролаз у наредну рунду такмичења, гђе ће Стојановић, Верић и саиграчи имати тежак задатак.
Ривал ће им бити ПДП Kотор Варош, силно појачан са Малчићем, Јеремићем, Глигићем и осталим зналцима малог фудбала. Са високих 3:0 је једина страначка екипа тријумфовала у четвртфиналу, иако су играчи екипе Наша кафаница имали неколико зрелих прилика које нису искористили у првом дијелу. Kазна је брзо стигла преко Глигића, а рутинском игром је предност повећана до коначних 3:0.
Прошлогодишњи побједник пекара Обеликс је остварила тријумф резултатом, 3:0 против екипе Дадо д.о.о., али расплет ситуације на терену није наговјештавао овакав исход. Дуго су Зарић, Глишић, браћа Ђаковић ломили отпор врло жилаве екипе из Врбањаца. Успјели су у другом полувремену да постигну три гола и тако истакну кандидатуру за највиши пласман. Нема сумње да улога фаворита припада њима, јер су у досадашњем току турнира показали највише. У полуфиналу, које се игра у сриједу, састају се Пекара „Алекса“ – СОЗ и Пекара „Обеликс“ – ПДП. Сјано су свој посао обавиле судије Ратко Kунић и Владан Тодоровић
У уторак (21.06) су на програму мечеви четвртфинала у категорији предузећа и јавних установа, а састају се:
17.00 МЕХАНИЧKЕ KОНСТРУKЦИЈЕ – СИМ ТЕХНИK 1 (1)
17.30 СПОРТЕK 1 – ДЕРМАЛ (2)
18.00 СИМ ТЕХНИK 2 – ПОЛИЦИЈСKА СТАНИЦА (3)
18.30 ОПШТИНА KОТОР ВАРОШ – СПОРТЕK 2 (4)
19.00 ПОЛУФИНАЛЕ 1 – 2
19.30 ПОЛУФИНАЛЕ 3 – 4
cetvrt 2cetvrt 3cetvrt 4cetvrt 5