“Правда за Давида“: Све више медија!

Остајемо до краја нашег пута. Ако не дође истина и правда коју сви ми знамо док не падне први плод зреле дуње, надам се да сте довољно паметни да не дочекате тај дан. Господа су мислила: „Прошли су сви прије Давида, проћи ће и он, али господо не можете убити некога ко има пријатеља“, поручио је Давор Драгичевић.

 

Никад нисам био поноснији на тебе и знај да све знам, рекао је Давор Драгичевић палећи свијећу за покојног сина Давида по 30. пут на бањалучком Тргу Крајине.

“Сине процвјетале су оне двије дуње што смо их засадили. Данас је тачно мјесец дана како смо се окупили на овом мјесту. Нас је све више и више. Хвала вам свима што мени и Давиду дајете снагу и моћ и истрајаћемо до краја. Мирно и достојанствено за правду и истину за Давида“, рекао је Давор, након чега је поздравио све присутне медије, међу којима је била и екипа РТЛ из Хрватске.

“Данас нећемо никога прозивати. Притисци на нас су све већи и већи. Правда за Давида иде до краја. Наши путеви су све ближе истини и правди и господо стићи ћемо прије вас, а онда видите шта ћете. Питали су ме људи шта желим, одговорио сам истину и правду за Давида, за наше породице и дјецу и државу у којој желимо живјети достојанствено. Изабрали смо тежак пут али ћемо стићи до краја. Правда за Давида! Правда за сву нашу дјецу“, казао је Драгичевић и додао да никада неће и да „они то добро знају“.

“Остајемо до краја нашег пута. Ако не дође истина и правда коју сви ми знамо док не падне први плод зреле дуње, надам се да сте довољно паметни да не дочекате тај дан. Господа су мислила: „Прошли су сви прије Давида, проћи ће и он, али господо не можете убити некога ко има пријатеља“, поручио је он.

На данашњем окупљању пуштена је  Давидова пјесму „Клинац у гету“ коју су сви пјевали.

Истиче да нису политички обојени.

“Ускратили сте приче, сузе, смијех, ускратили сте један живот, господо. Убили сте Давида једном, али други пут  нећете“, нагласио је ожалошћени отац.

(БНТВ)