Пројекат “Фит здрава мама РС“

С радошћу вам најављујемo “Фит здрава мама РС“, пројекат Удружења за спорт и рекреацију Л-фит у сарадњи са Универзитетским клиничким центром Републике Српске.

Након порода многе се жене желе вратити у свој уобичајени животни ритам и вјежбачку рутину, а желе вратити и постићи форму у којој су биле прије трудноће или чак бољу од те .

Из тог разлога, идеја “Фит здраве маме РС“ је зачета управо у циљу подршке и помоћи породиљама (са територије Републике Српске) у постпорођајном периоду.

„Фит здрава мама РС је бесплатна онлине платформа која може да се користи било када и било гдје. Ту вас чекамо ми, фитнес инструктори, гдје ћемо вам свакодневно пласирати фитнесс видео садржај креиран управо за ваше индивидуалне потребе. Све то, наравно у сарадњи са стручним сарадницима као што су бабица, педијатар, психолог и нутрициониста“, истакли су у Удружењу за спорт и рекреацију Л-фит.

Осим тога, посебна пажња посветиће се корисницама које уз вишак килограма имају и друге здравствене проблеме попут хипертензије, болести штитне жлијезде и слично.

Партнери пројекта су Универзитетско клинички центар, те градови и општине Републике Српске, а генерални медијски партнер у пројекту је АТВ БЛ.