Prve trojke u našoj opštini

Predivna i jedinstvena vijest nedavno se proširila Vrbanjcima i kotorvaroškim krajem – rođene su prve trojke u našoj opštini.

Roditelji trogodišnjeg dječaka Stefana, Nenad i Draženka Komljenović proširili su svoju porodicu sa tri nova člana.

– Bilo je nevjerovatno kada smo saznali da smo moj Nenad i ja na putu da postanemo roditelji trojki. Pesrećni smo i ovo su druge trojke u mojoj porodici, a prve koliko ja znam u Kotor Varošu. Kćerka od majkinog strica rodila je u Njemačkoj prije tridesetak godina dva sina i kćerku. Sudbina je htjela da našu porodicu i ja obradujem trojkama – počinje priču  ponosna majka Draženka.

Ona je na svijet donijela prvo Nikolu, koji je bio težak 1.330 grama, zatim je rođena Nikolina teška 1.660 i kao najmlađi Novak sa 1.100 grama. Bebe i majka su u srijedu izašle iz bolnice nakon što su ljekari utvrdili da su potpuno zdrave.

– Puno mi je srce kada ih onako malene pogledam i nemam riječi kojima bih opisala sreću koja je zadesila našu porodicu kada su moji mališani došli na svijet – priča u dahu Draženka.

Zaposlena je u Tvornici obuće “Sportek” u Kotor Varošu tako da će armija njenih radnih kolega naširoko prenositi predivnu vijest.