Расписан тендер за игралиште на Рипишту

УНДП по пројекту Мјесне заједнице Котор Варош, расписао је Позив на понуде за игралиште на насељу Рипиште. Сви заинтересовани понуђачи своје понуде могу да доставе на наведене адресе најкасније до 03.04.2018. године.

„Пројекат је на одржаном форуму грађана означен као приоритет и добио је велики број гласова. Рипште је најгушће насељен дио с највећим бројем становништва у МЗ Котор Варош, али до сада тамо није изграђен адекватан спортски терен. На територији овог насеља настањено је 5.410 становника, а највећу корист од пројекта имаће дјеца и млади, њих 1.859. Непостојање адекватног простора за спортске активности проузроковало је слабу физичку активност и покретљивост становништва. На подручју МЗ Котор Варош постоје три спортска игралишта, али су сва прилично удаљена од Рипшита, па је за дјецу било опасно ићи путем без тротоара до других игралишта. Мислим да би овај пројекат требао поправити и здравље наше дјеце, али и утицати на њихову већу безбједност”, истакао је предсједник Савјета Мјесне заједнице Тепић Станко.

ПОЗИВИ НА ПОНУДЕ

БИХ-РФQ-032-18

 

УНДП у Босни и Херцеговини тражи фирму за изводјење радова на два спортска игралишта у општини Котор Варош.

Ова подршка ће се пружити у склопу Пројекта „Јачање улоге Мјесних заједница (МЗ) у Босни и Херцеговини (МЗ)”. Канцеларија Развојног програма Уједињених нација (УНДП) у Босни и Херцеговини је имплементатор пројекта „Јачање улоге Мјесних заједница (МЗ) у Босни и Херцеговини (МЗ), који представља заједнички пројекат Владе Швицарске и Шведске.

Сва правна лица регистрована и заинтересована за пружање наведених услуга позивају се да преузму документа позива за понуду и доставе своје понуде за:

Извођење радова на два спортска игралишта у општини Котор Варош

Документа се могу преузети са http://www.ba.undp.org/content/bosnia_and_herzegovina/bs/home/operations/nabavka/  или на адреси:

United Nations Development Programme

Змаја од Босне бб, Сарајево 71000
Босниа анд Херзеговина

Или путем е-маил захтјевана registry.ba@undp.org

Напомена: Захтјев за РФQ-БИХ/xxx/18

Питања везана за овај позив на понуду се могу послати на

сљедећу е-маил адресу registry.ba@undp.org или путем факса на:

+387 33 552 330

Крајњи рок за пријаву на тендер је уторак, 03. април 2018, 17:00 сати на горе наведеној адреси.