Резиме јесење полусезоне Рукометног клуба „Котор Варош“

Протеклог викенда спуштена је завјеса на први дио сезоне у Првој лиги Републике Српске, а наши момци заузимају шесто мјесто са 11 освојених бодова.

Побједе су уписали против РК „Бијељина“, РК „Дрина“ Зворник, ОРК „Борац“ Бања Лука, РК „Дервента’ и РК „Слога“ Прњавор, а неријешено против ОРК „Бања Лука“, док су поразе доживјели против „Славије“, „Козаре“ Градишка, „Вишеграда“ и „Младости“.


Када узмемо у обзир чињеницу да су доживјели два несрећна пораза од један разлике против „Славије“ и „Градишке“ и од двије првопласиране екипе лиге могу бити задовољни оствареним резултатима, а у другом дијелу сезоне уз много повољнији распоред надају се и продору у горњи дио табеле.


Поносни су на све првотимце који су и ове године дио колектива упркос бројним животним обавезама, а посебно су поносни на четири првотимца који су у овој години постали родитељи и поред тога остали дио тима.


Такође, велику захвалност дугују свим навијачима, људима који су уз њих на великој посјети током цијеле полусезоне чиме су показали да је рукомет у Котор Варошу по посјећености тренутно најбољи колектив на нашој општини, а они се надају да су својим играма оправдали повјерење.


Наши момци су сада на заслуженом одмору до фебруара када ће почети припреме, а план је да други дио сезоне почне у марту.