ШАРОВИЋ : ВИШЕ СТОТИНА НОВИХ РАДНИХ МЈЕСТА ДОКАЗ УСПЈЕШНОСТИ КОАЛИЦИЈЕ СДС-ПДП У КОТОР ВАРОШУ

Сматрам да је актуелна власт у Котор Варошу успјешно искористила протекле 4 године и док су други причали они су радили и отварали нова радна мјеста. Мислим да су за 4 године отворили више стотина радних мјеста и по томе су шампиони у Републици Српској – истакао је предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић.

Он је нагласио да ће баш због тоога СДС подржати заједничког кандидата Зденка Сакана и изразио увјерење у побједу заједничког кандидата СДС-а и ПДП-а.

„Котор Варош је познат и чувен као општина погодна са живљење, са високом стопом запослености, са развијеном кожарском, текстилном и машинском индустријом. СДС је већ 25 година дио власти у Котор Вароши и тако ће бити и након ових избора“ – истакао је Недељко Гламочак, члан Предсједништва СДС-а.
 
Гламочак је казао да ће на челу са господином Зденком Саканом коалиција СДС-ПДП остварити убједљиву побједу и 15. новембра.
 
„Наша одборничка листа очекује одличне резултате и ове изборе СДС очекује 7 одборничких мандата у Котор Варошу“ – нагласио је Гламочак.
 
Заједнички кандидат коалиција СДС-ПДП Зденко Сакан казао је да је Котор Варош примјер како се може успјешно водити једна локална заједница.
 
„Очекујем да ће коалиција СДС-ПДП у Котор Вароши освојити највише одборничких мандата и да ће нам грађани дозволити да наставимо гдје смо стали са развојем општине и у наредне четири године“ – закључио је Сакан.