Саша Ждерић у „Звезде Гранда Специјал“ након пласмана у седми круг

Учесник такмичења ”Звезде Гранда” Саша Ждерић са само 20 година може се похвалити раскошним вокалом због ког се и пласирао у седми круг овог шоу програма.

Колико је загријан за идеју да једнога дана буде популаран пјевач говори чињеница да је студије на Машинском факултету ставио у други план.

Студирам, али тренутно не студирам (смијех). Закочио сам што се тиче факултета јер су ми ”Звезде Гранда” већа жеља– рекао је Саша у емисији ”Звезде Гранда Специјал”, због чега је водитељ Воја Недељковић констатовао да га је такмичење ”покварило”.

– Јесте мало. Шалим се. Али нећу одустати од машинства, без обзира на све, добро је имати диплому и план Б, тако да ћу свакако то у једном тренутку завршити– објаснио је Ждерић.

Навикнут на велики број гласова који су из круга у круг стизали у његову корист, у прошлој емисији Саша је остао изненађен због само четири гласа и одласка у бараж.

Ипак, када је сумирао утиске схватио је гдје је погрешио и шта га је коштало директног проласка.

– Та друга пјесма коју сам пјевао није била довољно експлозивна. Замјерили су ми и на украсима, али трема је учинила своје, на пробама сам био бољи– признао је он.