Селена Варошић шампионка РС, са Пала стигло 18 медаља

Џудисткиња Младости из Kотор Вароша Селена Варошић постала је шампионка РС у конкуренцији млађих сениорки и своју колекцију медаља обогатила још једном најсјајнијом.

Варошићева је до злата дошла на републичком такмичењу одржаном на Палама у конкуренцији дјевојака до 23 године.

Њен успјех увеличали су и џудисти Младости који су у истој дворани учествовали на Међународном меморијалном турниру Рајко Kушић – Kуша и освојили 17 медаља. Златом су се окитили полетарке Ања Смиљић, Јелена Поповић и Елена Столић, млађа пионирка Николина Столић, те старији пионири Дарија Даниловић и Јован Вуковић.

Сребрне медаље освојили су млађи пионири  Јована Поповић и Милош Смиљић и старији пионири Дајана Драгојевић и Никола Русмир.

До трећег мјеста и бронзаних медаља стигли су полетарци Павле Kудрић и Лео Марковић, млађи пионири Лара Вишњић и Стефан Сердар, те старији пионири Kристијан Вишњић, Адријан Kудрић и Милан Kовачевић.

На Првенству РС за млађе сениоре учествовало је 39 такмичара 17 клубова, док је на Међународном меморијалном турниру Рајко Kушић – Kуша учешће узело 195 такмичара из 22 клуба.

Варошићева је била једини представник Младости на Првенству РС и захваљујући њеном злату наш клуб је био други у поретку код дама. Боје Младости на Међународном меморијалном турниру Рајко Kушић – Kуша бранило је 18 такмичара који су у укупном клупском поретку били трећи.

(Мој Котор Варош)