„Сим Техник“ подржао которварошке фудбалске ветеране

Да се добар глас далеко чује најбоље свједочи подршка предузећа „Сим Техник“ фудбалским ветеранима Котор Вароша, који већ пету годину дјелују у оквиру Удружења за промоцију и значај спортске рекреације Котор Варош.

Бројна гостовања у земљама бивше Југославије и организација највећег међународног турнира, који се већ три године одржава у Котор Варошу, били су повод разговора представника фудбалских ветерана из Котор Вароша и браће Марић, власника предузећа „Сим Техник“, о могућим видовима сарадње.

Захваљујући предусретљивости и подршци браће Марић, истакнутих которварошких привредника, набављено је 20 комплета спортске опреме у којима ће ветерани са поносом наступати на предстојећим утакмицама.

Као Которварошанину изузетно ми је драго што у граду на обалама Врбање постоји једна здрава спортска прича у којој су дружење и пријатељство без граница на првом мјесту. Слободно могу рећи да је ријеч о изузетним спортским и људским величинама који су у овом тренутку најбољи амбасадори Котор Вароша“, истакао је Иво Марић и позвао све которварошке привреднике да подрже напоре и ентузијазам фудбалских ветерана у жељи да достојно презентују истинске вриједности овог града.

Слободан Петровић, предсједник Удружења за промоцију и значај спортске рекреације Котор Варош, се захвалио браћи Марић на изузетно вриједном поклону, истичући да ће све наредне планиране активности фудбалских ветерана бити лакше оствариве.

Они су препознали наше активнсоти и са задовољством се придружили нашем спонзорском пулу, а на нама је да оправдамо бренд компаније на предстојећим турнирима“, поручио је Петровић и додао да ће у фебруару наредне године ветерани учествовати на међународном турниру у Мурској Соботи.

Которварошки фудбалски ветерани су освајачи бројних турнира и добитници многобројних признања у Србији, Хрватској и Словенији, носиоци су једног од највиших општинских признања, а проглашени су и за амбасадоре спорта, јер својим наступима у иностранству и земљама окружења промовишу локалну заједницу, рекреацију и здрав начин живота.