Славица Лујић: Моја је савјест чиста

Због лажи и клевета које су изнешене у разним медијима, васпитачица Славица Лујић, ових дана претрпјела је велику неправду. Поред тога што су повриједили њену част и углед, поједини медији су отишли корак даље и данима је медијски линчовали.   Поводом медијских објава и наводног кажњавању малишана у ЈУ Дјечији вртић „Лариса Шугић, оптужена васпитачица Славица Лујић, рекла је да је разочарана збор разних натписа и да је због стреса и медијских притисака отворила боловање.

„Моја је савјест чиста. Поштујем да свако изнесе своје мишљење, али на основу чињеница. Увијек сам била свјесна да радим најосјетљивији посао, а радила сам га како раније, тако и тог дана и наведене ситуације. Плашим се да је ово „маскр без вида, слуха и осјећаја“. Свјесна сам да живимо у „крајње нестабилном друштву“ и „ако сам политичка жртва“ ово је доказ да мјере не постоје“. Људи „ако вас има,“ размислите гдје ћемо! „, рекла је Славица.

У Полицијској станици у Котор Варошу, гдје је била јуче и данас, рекли су јој да сачека да се заврши дисциплински поступак, али је она ипак одлучила да пријави одговорне за медијски линч који је претрпјела што ће и урадити када прикупи све доказе.