СНП „Наши“ из Србије против Жељке и Додика.

СНП „Наши“ из Србије позивају грађане Републике Српске да не гласају на изборима за Жељку Цвијановић која је само обична марионета Милорада Додика.

Они тврде да Милорад Додик преко Жељке Цвијановић покушава да остане суверени владар Републике Српске који се пита за све и који одлучује о свему и господар живота и смрти.

“Избор Жељке Цвијановић био би само продужетак агоније у којој се налазе грађани Републике Српске и корак ка сигурној пропасти. Народ се налази пред економским сломом, институције су корумпиране, посла има само за чланове СНСД-а због чега млади беже из земље, политичка мафија се не процесуира, демократија постоји само на папиру…Зато је Милораду Додику и потребна марионета без икаквог ауторитета која беспоговорно испуњава све његове жеље и хирове“, наводи се у саопштењу СНП “Наши“.

Како тврде, Жељка Цвијановић неће ријешити нагомилане проблеме грађана Републике Српске већ ће их само гурати под тепих, а све малверзације Милорада Додика покушаће да забашури и сакрије.

“Време је да се Република Српска ослободи политичке мафије која је годинама пљачка и уништава. Реци НЕ Жељки, да би рекао НЕ Додику“!

СНП “Наши” у ранијем саопштењу за јавност позвали су Србе у Републици Српској да не гласају за Милорада Додика лажног патриоту, како су га назвали.

Сматрају да је вријеме да се Срби са обје стране Дрине ослободе од удбашких кадрова који се годинама крију иза патриотизма и родољубља, док у реалности уништавају све чега се дотакну и гледају само лични интерес