Стефан Пејаковић: ЗАВРШЕНА ЈОШ ЈЕДНА СЕЗОНА, ПУНА УСПОНА И ПАДОВА СА МНОГО УСПИЈЕХА

Млади и персапективни которварошки џудиста Стефан Пејаковић члан ЏК „Младост“ на свом фб профилу сумирао је 2018. годину.

Сезона кроз коју су ме пратиле повреде, али сам на крају крајева веома задовољан. Сезона за коју сам имао велике планове и велики пласман на свијетској ранг листи, толико жељену балканску медаљу али се повреда испрјечила на том путу. Сезона у којој сам наступио на два Европска купа,турниру који је међу најбољима у европи из категорије ТОП ЈУДО, те два турнира који улазе на мапу европски турнира.На крају освојено 12 медаља, од којих 4 златне, 2 сребрене, 6 бронзаних. Број медаља у односу на претходну годину када сам освојио 17 медаља, није премашен али би убједљиво био премашен да нисам пропустио око 10-так такмичења због повреда, а крај сезоне је опет завршен повредом.

Од свих одличја издвојио сам три медаље:
-Бронзана медаља на Еуропеан јудо топ тоурнамент „Борса Опен 2018“
-Бронзана медаља на супер купу Хрватске „Лика опен 2018“
-Сребрна медаља на супер купу Словеније „Нагаока куп 2018“.
Медаље које улазе у моју биографију на www.јудоинсиде.цом с којима сам заокружио своју кадетску каријеру.

У наставку године остаје ми да саберем утиске, покушам да санирам повреде на лијевој нози и направим план за сљедећу годину у којој прелазим из кадетске у јуниорску каријеру, те не могу очекивати неки резултат јер је старосни размак у односу на мене три године, али ћу дати све од себе да направим колико могу. Захвалио бих се свим људима који су ме подржали кроз цијелу сезону, моме тренеру, моме граду, свим спонзорима који су на било који начин помогли у мојим одласцима на иностране наступе. Захвалио бих се и мојој породици која је била вјетар у леђа, када сам био повређен и када сам био на побједничком постољу!Поставио сам слике и објаве портала које су ми некако биле драге кроз цијелу годину.. Идемо јако у нову 2019…