Суперстар видеотека на поклон 12 мјесеци у Суперновој

Одабиром Супернова дигиталне телевизије уз богату понуду ТВ и радио канала можете уживати и у Суперстар видеотеци коју добијате 12 мјесеци на поклон.

  • Уколико вам тренутни садржај на ТВ каналима није занимљив и хтјели бисте да се забавите уз неки филм или серију, у Супернова дигиталној телевизији имате опцију да путем неке од видеотека уживате у разноврсном серијском и филмском садржају. Ник+ видеотека саставни је дио пакета као садржај за најмлађе, а Суперстар видеотеку корисници добијају годину дана на поклон- поручују из Супернове.

Садржај Суперстар видетотеке чине серије: Немири, Златни дечко, Државни службеник, Швиндлери, Убице мог оца, Јужни ветар 2: На граници, Јунаци нашег доба, Kлан, Тајне винове лозе, Мочвара, Тајкун и многе друге најпопуларније серије из домаће продукције.

Осим наведене видеотеке, Супернова нуди још три видеотеке са богатим садржајем: Ницк+ видеотека за најмлађе гледаоце, као ,,Apollon“ и ,,Pickbox NOW“ са највећим филмским и серијским насловима свјетске продукције.

Из ове компаније наглашавају да Супернова дигитална телевизија посједује и напредне функционалности, односно да корисници могу да паузирају програм, врате на почетак омиљену емисију или гледају пропуштени садржај 72 часа уназад.

За више информације о услугама из Супернове посјетите најближу Супернова пословницу или позовите бесплатан број Kонтакт центра 0800 30 630.