„Техномонт“ планира проширење производње и запошљавање нових радника

Которварошко предузеће „Техномонт“ у сарадњи са прњаворским „Технопластом“ планира проширење производње и запошљавање нових радника на подручју наше општине.

Ријеч је о фирмама које се баве производњом и уградњом ПВЦ и АЛУ столарије, а тренутно запошљавају 40 радника.

Пословно сарађују са успјешним фирмама у неколико земаља у Европи, а производе извозе у Аустрију, Холандију, Италију, Швајцарску, Холандију и Њемачку, гдје је главно сједиште фирме под називом „Јуса прозори и врата“.

Цјелокупни процес израде се обавља на најмодернијим компјутеризованим постројењима за израду пвц столарије и термоизолационог стакла.

„Гаранција трајности и квалитета производа и услуга су вишекоморни пвц профили најјачег свјетског бренда профила Века – профили врхунског дизајна те изванредне звучне и топлотне изолације“, истакао је директор „Технопласта“ Далибор Максимовић.

Директор предузећа „Јуса прозори и врата“ Елвир Јусић каже да је у њемачком Зигену, Прњавору и Котор Варошу запослено преко 100 радника са простора бивше Југославије.

„Висок ниво професионалности, мобилности и тимски рад омогућили су нам да у Њемачкој и Републици Српској постанемо сигуран и квалитетан партнер у извођењу и производњи столарије широм Европе“, рекао је Јусић.

По његовим ријечима у плану је проширење производње у Котор Варошу, јер је жеља да се име ове реномиране компаније прочује кроз начин на који послују, а чије су кључне одреднице управо поузданост и изградња дугорочних квалитетних односа као знак трајног задовољства купаца.

„Наш стратешки циљ је висока продуктивност, кратки рокови доставе, одлични избори пословних сарадника, главних добављача и на крају висок квалитет производа, а управо то желимо остварити и у Котор Варошу“, закључује Јусић.

Сарађујте са нама јер ми сарађујемо са најбољима, поручују из корпорације „Јуса прозори и врата“.