Традиционално дружење пензионера

Планина Борја и ове године биће мјесто окупљања пензионера са подручја општина Котор Варош и Теслић.

Ријеч је о традиционалном дружењу које организује Удружење пензионера Котор Варош, а и ове године очекује се масован одзив.

Предсједник Удружења которварошких пензионера Ратко Чупић је истакао да је за све пензионере, који се пријаве за овај једнодневни излет, обезбијеђен ручак и једно пиће.

Три аутобуса локалног превозника „Превоз Голуб“ су на располагању пензионерима, који ће у 10.00 часова кренути пут планине Борја“, нагласио је Чупић.

Велико је интересовање за ово, већ традиционално, дружење, а по ријечима секретара Удружења которварошких пензионера Сава Милашиновића очекује се близу 1.500 учесника.

Они који се нису пријавили имају могућност да то ураде до 25. јула када ћемо дефинитивно закључити списак путника“, нагласио је Милашиновић.

Предсједник Чупић се захвалио бројним пријатељима и послодавцима који су претходних година подржавали рад Удружења пензионера.

Спортек, Сим Техник, Превоз Голуб, Врбања шуме и Удружење пензионера Бања Лука су увијек подржавали наш рад. Без подршке општине Котор Варош тешко би све ово могли организовати и зато очекујем и ове године да буду уз нас“, поручио је Чупић.

Треба нагласити да је Удружење пензионера Котор Варош једно од најорганизованијих у Републици Српској и да са доста успјеха реализују све планиране активности.

Редовно организујемо излете и дружења, у значајној мјери помажемо пензионерима средствима из властитог фонда, а ове године смо за кречење просторија и сале и тапацирање столица издвојили 2.500 КМ“, закључио је Чупић, који већ други мандат, захвањујући домаћинском пословању,  успјешно води Удружење которварошких пензионера. С.П.