Васкршњи турнир у малом фудбалу „ГРАБОВИЦА 2017“ почиње 15. априла

Мјесна заједница Грабовица у сарадњи са ЈУ „Центар, за културу, спорт и информисање“ Котор Варош, организује традиционални Васкршњи  турнир у малом фудбалу „ГРАБОВИЦА 2017“. Своје екипе можете пријавити до петка, 14. априла на бројеве телефона 065/059 644 (Драган Ђекановић) и 065/761 374 (Бојан Ђекановић), истог дана од 19 часова у которварошкој спортској дворани биће обављен и жријеб турнира. Котизација по екипи износи 70 КМ. Прва фаза турнира ће се одиграти 15. априла од 18 часова, док су за 16. април од 17 часова предвиђене полуфиналне и финална утакмица.

Очекујем да ће се и ове године у духу традиције овог турнира играти квалитетан и занимљив фудбал уз учешће великог броја екипа. И изразио бих посебну захвалност свима који су на било који начин помогли да и ове године задржимо традицију одржавања овог сада већ препознатљивог турнира, не само на подручју наше општине, него и шире“, рекао је Бојан Ђекановић, предсједник МЗ Грабовица и Oрганизационог oдбора турнира.

За најбоље екипе и појединце овог турнира који ће се играти на игралишту код основне школе у Грабовици, организатор је обезбједио богат наградни фонд.