У јулу музичко-поетско вече за све малишане

У которварошкој Kино-Сали 2. јула 2021. године са почетком у 19 часова биће одржано музичко-поетско вече са Гораном Веселиновићем.

Веселиновић је недавно објавио збирку поезије за дјецу “Чудесни свијет” па би исту желио представити и малишанима у Kотор Варошу.

На Промоцији збирке пјесама и прича „Чудесни Свијет“ аутор ће уз гитару и стихове анимирати клинце и клинцезе. Пишчева харизма, смисао за хумор и љубав према музици, а посебно према гитари учиниће да ова промоција изгледа другачије него уобичајене промоције књига.
Улаз је Бесплатан!

Горан Веселиновић рођен је 17.5.1984. године у Бања Луци од оца Драгана и мајке Љиљане. Правник по занимању. Поезија му је заступљена у бројним књижевним часописима и зборницима.

Збирком песама и прича „Чудесни свијет“ Горан Веселиновић је већ иградио узлазну путању свог књижевног стваралаштва за децу. Писац се поиграва речима и том чаролијом стихова, веселошћу и разиграношћу без икакве муке доказује да му је свет детињства и маште веома близак. До самог краја остаје доследан своме стилу, тако да су песме у овој збирци не само духовите, већ и поучне, па је ова оаза креативности драгоцена сваком од нас. Књига је намењена не само деци, већ и свима нама који још увијек будни сањамо. Стихом нас вешто враћа  у сећање на властито детињство и збирка „Чудесни свијет“ с пуним правом спада у оне књиге које се дуго памте и након склапања њених корица, рекла је књижевница Бојана Ступар за ову збирку.