Сутра у которварошком биоскопу: Мали весељак-Брод спасилац, Педесет нијанси-Ослобођени и Блeк Пантер

 

ФИЛМ ЗА НАЈМЛАЂЕ: МАЛИ ВЕСЕЉАК-БРОД СПАСИЛАЦ, СИНХРОНИЗОВАНО

Режисер: Симен Алсвик, Карстен Фуллу

Синопсис:

Мали бродић уз који су многе генерације одрасле враћа се на велико платно. Мали весељак-Брод спасилац је анимирани филм који ће освојити срца малишана. Послије храбре мисије спасавања у олујним временским приликама, млади спасилачки чамац Илајас позван је да да дође да ради у Велику луку. Узбуђено прихвата и напушта стари живот и пријатеље, али убрзо схвата да веће није увијек боље. Када открије да локална криминална банда ископава метал који има моћ да утиче на временске неприлике, Илијас ће схватити да ће морати да затражи помоћ старих пријатеља како би раскринкао планове банде.

КИНО-САЛА КОТОР ВАРОШ – 01.03.2О18. (ЧЕТВРТАК) – 18:00 ЧАСОВА

ФИЛМ: БЛАЦК ПАНТХЕР

Режисер: Рyан Цооглер

Глумци: Данаи Гурира, Цхадwицк Босеман, Мицхаел Б. Јордан

Синопсис:

Марвелов филм Блацк Пантхер прати Т’Цхаллу који се након смрти свог оца, краља Wаканде, враћа кући у затворену, технички напредну афричку државу како би дошао на пријестоље и  постао нови краљ. Али тада се поново јави стари непријатељ, а Т’Цхаллин је карактер краља и Блацк Пантхера стављен  на искушење кад се увуче у страшан сукоб због којег је угрожен опстанак Wаканде И цијелог свијета. Суочен с издајом И опасношћу, млади краљ, мора окупити своје савезнике и солободити моћ Блацк Пантхера како би поразио своје непријатеље и  омогућио сигурност свом народу и њиховом начину живота.

КИНО-САЛА КОТОР ВАРОШ – 01.03.2О18. (ЧЕТВРТАК) –20:30 ЧАСОВА

ФИЛМ: ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ-ОСЛОБОЂЕНИ

Режисер: Јамес Фолеy

Глумци: Дакота Јохнсон, Јамие Дорнан, Ким Басингер, Ериц Јохнсон

Синопсис:

Џејми Дорнан и Дакота Џонсон се враћају као Кристијан Греј и Анастазија Стил у Педесет нијанси-Ослобођени, трећем наставку свјетског бестселера и феномена Педесет нијанси. Послије огромног успјеха филмова из 2015. и  2017. године, који су зарадили преко 950 милиона долара широм свијета, нови наставак је стигао за Дан заљубљених 2018. године. Педесет нијанси-Ослобођени режира Џејмс Фоли, редитељ другог наставка. Сценарио и овога пута поново потписује Наил Леонард, а заснован је на свјетском бестселеру списатељице.