У недјељу шеста по реду „Конференција беба“ у Котор Варошу

У Котор Варошу ће већ традиционално и ове године 30. јуна,  на Градском тргу, са почетком у 19 часова бити одржана манифестација посвећена најмлађим Которварошанима „Конференција беба“  у циљу промоције здравог родитељства, породичних вриједности и повећања наталитета у Републици Српској.

Програм ће почети од 19:00 часова регистрацијом беба рођених од 28.06.2018. године до 28.06. 2019. године.

Право учешћа имају сва дјеца предшколског узраста која се пријаве до петка 28.06.2019. године до 15 часова у просторијама Јавне установе „Центар за културу, спорт и информисање“ Котор Варош или путем броја телефона 051/785-266.

На „Конференцији беба“  ће бити бирано трочлано предсједништво које чине најмлађа, најстарија и  беба са највише браће и сестара (приликом пријављивања потребно донијети на увид здравствену књижицу за бебе као и за браћу и сестре или неки други валидан документ), а биће организовано и такмичење беба у пузању , испијању сокића, игра са лоптицама а ту је и игра слатког изненађења.

За најбоље и ову годину биће обезбијеђени поклони и дипломе.

Ову манифестацију која се одржава у оквиру „Которварошког културног љета“ организује Јавна установа „Центар за културу, спорт и информисање“ Котор Варош у сарадњи са Општином Котор Варош и  Министраством омладине, породице и спорта Републике Српске.