У петак излозба слика настали на ликовној колонији „Луке 2018“

У галеријском простору кино сале, а у организацији ЈУ „Центра за културу, спорт и информисање“ Котор Варош, у петак 21. 09. 2018. године, од 19 часова биће отворена изложба слика „Луке 2018“. Ријеч је о деветнест умјетничких дјела која су настала током овогодишње манифестације „Ликовна колонија“ која се одржава у сколопу „Которварошког културног љета“.

Своје учешће у овогодишњој Ликовној колонији узело је девет умјетника, што академских сликара, што дугогодишњих надарених љубитеља ликовне умјетности. Учесници овогодишње Ликовне колоније били су: Дајана Недић, Горан Чупић, Дара Божичковић, Ријалда Алић из Котор Вароша, Дајана Малешевић из Теслића,  те Вида Брђанин, Ружица Панић, Ања Стојановић, Давор Грабовац из Бања Луке.

Током два дана проведена на базенима Луке умјетници су на платно пренијели сам амбијент природе и њених љепота, а сликали су и по сопственом нахођењу.

-Ова изложба има за циљ да представи радове публици, а и да промовише ликовну умјетност на подручју општине Котор Варош- истакао је Горан Чупић један од организатора и учесник Ликовне колоније .