У ПЕТАК СТЕНДАП КОМЕДИЈА: ,,ДУШАН ЈОКИЋ ОРГАНИЗУЈЕ ВАКЦИНАЦИЈУ СНОГУ“

ЈУ „Центар за културу, спорт и информисање“ Котор Варош у петак 21. маја 2021. године са почетком у 19:30 часова организује стендап комедију ,,Душан Јокић организује вакцинацију сногу“.

„Kлин се клином избија је стари медицински израз који се користи приликом вакцинације. У циљу јачања имунитета често се знамо завакцинисати и претјерати, па нас од силног имунитиета и антитјела заболи глава. Kажемо себи идем на коју вакцину да мало поправим имунитет а вратимо се четвороношке пуни антитјела. Од вишка антитјела зна нас често заболити глава, ма једноставно није ти ни до чега. Зато имунолози кажу, вакциниши се главом а не г****ом. Међутим мало ко слуша имунологе, сви се вакцинишу на своју руку па још и мјешају вакцине. Па следећи дан себи говоримо да вакцину такнути нећемо. Kако да спријечимо те нус појаве? Ту ступа на снагу стари имунолошки рецепт, клин се клином избија или ревакцинација. То значи да послије вакцинације иде ревакцинација.“ изјавио је Душан Јокић.

Позивамо вас да 21.05.2021. године у петак дођете у Кино салу у Котор Варош на стендап комедију ,,Душан Јокић организује вакцинацију сногу“. Стендап комедија почиње у 19:30, улаз је слободан.