U petak u našem gradu „Konferencija beba 2015“

Na kotorvaroškom Gradskom trgu, u petak, 26. juna sa početkom u 18.00 časova, biće održana “Konferencija beba 2015”, u organizaciji JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš.
Na konferenciji će biti izabrano tročlano predsjedništvo u kom će se naći, najmlađa i najstarija beba, kao i beba sa najviše braće i sestara. Najmlađi kotorvarošani će moći uživati i u urnebesnim takmičenjima u puzanju (uzrast do jedne godine), ispijanju soka (uzrast od 2 do 3 godine) i igri slatkog iznenađenja (uzrast od 4 do 6 godina). Broj učesnika u igrama je ograničen, prvih 20 prijavljenih mališana po uzrastima, učestvovaće u takmičarskom programu.
Za sve posjetioce ove već sada tradicionalne manifestacije pripremljen je bogat muzičko – scenski program uz učešće polaznika Dječijeg vrtića „Larisa Šugić“ i simpatičnih animatorki. Svoje klince i klinceze možete prijaviti za učestvovanje na ovogodišnjoj Konfereciji beba, na broj telefona 051/785 266, ili lično dolaskom u prostorije Centra. Prijave traju do petka 26. juna do 12.00 časova.
Okupljanje učesnika je ispred zgrade Radničkog univerziteta, nakon čega od 17.30, slijedi defile do Gradskog trga.
‘’Konferencija beba’’ organizuje se u okviru “Kotorvaroškog kulturnog ljeta 2015” s ciljem promovisanja rađanja i roditeljstva, uz pokroviteljstvo Ministarstva porodice omladine i sporta RS, Opštine Kotor Varoš i JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš.