У понедјељак почиње ИН Фест

ИН Фест, фестивал омладинског активизма у Котор Варошу почиње у понедељак, 14. јуна у 18:00 часова, са музичком радионицом афричких удараљки на Градском тргу.

Током седам дана трајања фестивала посјетиоци ће моћи уживати у позоришној представи, станд уп драми, филмској вечери, стоном тенису и на крају пикнику којим ће се фестивал и затворити.

Пројекат се реализује захваљујући подршци програма ,,Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative“ (BHRI), који спроводи ,,IOM Bosnia and Herzegovina“, уз финансијску подршку USAID Bosnia and Herzegovina.

Фестивал организује неформална група младих која је од почетка имплементације пројекта учествовала у осмишљавању и реализацији иницијатива, које се допринијеле унапређењу квалитета живота младих кроз промоцију активизма и њихове укључености у живот заједнице.

Циљ овог фестивала је да млади низом садржаја и активности на отвореном, попут изложби, филмских вечери, радионица, спортских дешавања и концерата, презентују шта све у својим заједницама раде и на који начин могу бити активни и укључени.

У оквиру пројекта „Млади као снага промјене у својим заједницама“ у периоду од 12. до 27. јуна организоваће се фестивали омладинског активизма под називом ИН Фест у пет локалних заједница: Челинац, Градишка, Котор Варош, Прњавор и Приједор.