У суботу у нашем граду „Конференција беба 2016“

На которварошком Градском тргу, у суботу 02. јула са почетком у 19:00 часова, биће одржана „ Конференција беба 2016“, у организацији ЈУ „Центар за културу, спорт и информисање“ Котор Варош.

На конференцији ће бити изабрано трочлано предсједништво у ком ће се наћи најмлађа и најстарија беба, као и беба са највише браће и сестара.

Најмлађи которварошани ће моћи уживати и такмичити се  у пузању (узраст до једне године), испијању сокића (узраст од  1 до 2 године и узраст од 2 до 4 године), а малишани ће се такмичити и у игри слатког изненађења (узраст од 4 до 6 година).

За све посјетиоце ове већ сада традиционалне манифестације припремљен је богат музичко – сценски програм уз учешће малишана Дјечијег вртића „Лариса Шугић“.

Своје малишане можете пријавити за учествовање на овогодишњој Конференцији беба,  на бројеве телефона 051/785-266 и 066-457-439, путем ФБ странице: Которварошке новине или лично доласком у просторије Центра.

Пријаве трају до суботе, 02. јула до 12:00 часова.

Окупљање учесника је у 18:30 часова на Градском тргу.

У случају лошег времена, манифестација ће се одржати у спортској дворани.

„Конференција беба“ организује се у оквиру „Которварошког културног љета 2016“ с циљем промовисања рађања и родитељства, уз покровитељство Министарства породице омладине и спорта РС, Општине Котор Варош и ЈУ „Центар за културу, спорт и информисање“  Котор Варош.

Спонзори „Конференције беба 2016“ су: „Дермал“ д.о.о. Котор Варош, „Сим техник“ д.о.о. Шибови, Играоница „Маша и Медо“ и Пекара „Обеликс“.